Menü

Cégünk, a Nefázz Production Group Kft. 2014-ben alapított, az épületgépészet területén tevékenykedő középvállalkozás.

Vállaljuk épületgépészeti munkálatok teljeskörű kivitelezését. Tevékenységünk magába foglalja a víz-, csatorna- és központifűtés-szerelést, korszerűsítési munkákat, felület hűtés-fűtés rendszerek kiépítését, megújuló energia alkalmazását. Megbízóink közt egyaránt vannak egyéni ügyfelek és nagyobb vállalkozások is.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Rendelkezünk koronás fúrógépekkel, hegesztőgépekkel, elektrofitting hegesztő berendezéssel, rendszerfeltöltő szivattyúkkal, press gépekkel, csőfagyasztóval, továbbá számos mérőműszerrel, mint pl. termométer, hőmérő, tömeg- és térfogatáram mérő, távolságmérő, gázdetektor.

120 alkalmazottunk közt vannak víz, gáz- fűtésszerelők, csőhálózat-szerelők, hűtő- és légtechnika-rendszerszerelők és hegesztők. Jól képzett és felszerelt szerelőcsapataink idegennyelv-tudással rendelkező építésvezetők irányításával a helyszínen telepítik, szerelik és beüzemeli a csőhálózatokat és berendezéseket.

A mai kor elvárásainak megfelelően törekszünk a legújabb innovációs eredmények felhasználására, ill. hatékony, anyag-, költség- és energiatakarékos technológiák alkalmazására.

Önmagunkkal és alvállalkozó partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményeink a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés. Hozzáértésünk és magas színvonalú tevékenységünk munkatársaink kiváló szaktudásának, sokéves tapasztalatának és a rendszeres továbbképzéseken elsajátított legújabb ismereteinek köszönhető.